Om oss

Rabattkode24.com er et nettsted som samler rabattkoder og kampanjer fra noen av Sveriges største nettbutikker. Vi jobber kontinuerlig for å holde nettstedet oppdatert. Vi tar forbehold om at hele innholdet ikke alltid er oppdatert og vil derfor kunne inneholde feil. Hvis du finner noen feil i informasjonen publisert på Rabattkode24.com, vennligst kontakt oss.

Betingelser for bruk

Vi selger ikke varer eller tjenester på dette nettstedet. I stedet refererer vi kun brukerne til ulike aktører som selger varer og tjenester. Rabattkode24.com er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedene som våre brukere blir videresendt til.

Skulle det være spørsmål om produkter og tjenester fra en av våre partnere som en besøkende på Rabattkode24.com har blitt videresendt til, skal disse spørsmålene tas opp med selskapet som selger tjenesten eller produktet. Rabattkode24.com er ikke ansvarlig for eventuelle feil hos våre partnere.

Alt materiale som er publisert på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Logoer, firmatekster og annen informasjon som tilhører våre partnere, eier ikke Rabattkode24.com noen rettigheter til.

Informasjonskapsler

Rabattkode24.com bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen for besøkende på nettstedet. Informasjonskapsler brukes til:

  • Å unngå at utdatert innhold vises på nettstedet
  • Å måle trafikk
  • Å måle klikk
  • Å måle annonsevisninger

Dette betyr at tredjeparter, for eksempel Google Analytics og våre samarbeidspartnere (affiliate-nettverk), samler inn informasjon om trafikk, annonser og lenker.

Slik fjerner du våre informasjonskapsler

Gå til nettleserens hjelpefunksjon og søk etter "informasjonskapsler". Der finner du en veiledning som forklarer hvordan du går frem med å slette våre informasjonskapsler i nettleseren du bruker.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)