Lappeliten Rabattkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabatt

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabatt hos Lappeliten

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18853&cid=7165

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Lappeliten denne måned. Besøg Lappelitens startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Lappelitens nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Lappeliten.no er internettbutikk som spesialiserer seg på merkelapper av ulike slag til merking av klær og personlige gjenstander. Butikken tilbyr fire hovedtyper lapper, nemlig til klær, til personlige gjenstander, til verktøy og navnelapper til sykehjem.

lappene leveres enten som klistrelapper eller som strykelapper, og på nettsiden skriver man inn teksten eller navnet som man ønsker på lappen, hvilke typer lapper man ønsker, og deretter bestiller.

Klistrelappene egner seg til nærmest alle typer gjenstander som har en jevn og hard flate. Dette kan være alt fra verktøy, leker, sko, hjelmer, elektronisk utstyr, kunstartikler og lignende. Klistrelappene kan også festes til vaskelapper på plagg. Klistrelappene tåler vask i vaskemaskin eller oppvaskmaskin på temperaturer opptil 60º, og tåler i tillegg både tørketrommel og mikrobølgeovn.

Strykelapper er egnet for merking av tekstiler og klær hvor klistrelappene ikke vil kunne feste seg så godt. Lappene strykes på med strykejern, og sitter godt på de fleste stofftypene, inkludert bomull, ull, polyester og mer. Strykelappene tåler vask i vaskemaskin med temperaturer på opptil 60º, og tåler å tørkes i tørketrommel.

Lappeliten

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)