Lagerhaus Rabattkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabatt

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabatt hos Lagerhaus

https://track.adtraction.com/t/t?a=1086014138&as=1235878094&t=2&tk=1&url=https://www.lagerhaus.no/rea/

Dessverre har vi ingen rabattkoder fra Lagerhaus denne måneden. Du kan imidlertid finne flere kampanjer og rabatter hos Lagerhaus. Du finner disse kampanjene og rabattene på siden som åpnes i en ny flik.

Lagerhaus.no er en interiørkjede som har fysiske butikker i hele Skandinavia, i tillegg til nettbutikker som betjener de skandinaviske landene. Her du kan kjøpe artikler til kjøkken og servering, interiør, pakker og gaver, og partyartikler slik som engangskrus, godteposer, og diverse party-kolleksjoner.

Under fanen Kjøkken og Servering finner du glass og porselen, bestikk, serviser, mugger, karafler og servietter, former til baking, kjøkkenutstyr som måle- og skjæreverktøy, kjøkkentekstiler som håndklær og grytekluter, glasskrukker og glassflasker.

Under seksjonen for interiør finner du artikler for baderom som for eksempel badematter, såpedispensere etc; for oppbevaring, kurver, etc.; kontorartikler som notatblokker, penner og annet kontorrekvisita; hjemmetekstiler som puter, pledd og lignende; belysning med lamper og skjermer; dekorasjon med plakater og rammer; lys og lysestaker for stearinlys og lignende; og siste underkategori inneholder vaser og potter.

Under fanen Pakker og Gaver finner du innpakningspapir, pakkebånd og dekorasjoner, i tillegg til kort og merkelapper.

Under fanen Party finner du forskjellige kolleksjoner, engangsartikler og festdekorasjoner.

Hos Lagerhaus kan du forvente at forsendelser tar 4-7 dager. Butikken tilbyr åpent kjøp i 14 dager, og fri retur i butikk.

Lagerhaus

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)