Kondomeriet Rabattkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabatt

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabatt hos Kondomeriet

http://clk.tradedoubler.com/click?p=22796&a=3030333&g=16861970

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Kondomeriet denne måned. Besøg Kondomeriets startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Kondomeriets nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Kondomeriet er den aller mest kjente leverandøren av kvalitetsprodukter til soverommet. Her finner du nytelsesprodukter i alle farger og fasonger, som kan hjelpe deg med å piffe opp sekslivet på tomannshånd eller enmannshånd, eller hvor mange hender som skulle være involvert.

Kondomeriet har solgt sexrelaterte produkter siden 1989, og er definitivt den aller største innenfor dette segmentet i Norge. Kondomeriet.no er den nettbaserte butikken, men du finner fysiske lokaler i hele Norge. I nettbutikken ti kondomeriet kan du finne inspirasjon til neste sexeventyr eller sågar få tips og råd, fra en sexolog, som er ansatt fast til å besvare eventuelle spørsmål du/dere måtte ha.

Det er ingen tvil, om at Kondomeriet har kvalitetsprodukter i katalogen, og her finner du alt fra glidekrem, som optimerer nytelse, til avanserte sexleketøy du gjerne gjemmer godt i en skuff på dagtid. Vibratorer, dildoer, sexy undertøy, erotiske spill og BDSM-tilbehør, er noe av utvalget, men det skal sies, at det neppe noe du ikke finner relatert til sex, i nettbutikken til kondomeriet. Kondomeriet er også en av pionerne, som har gjort det stuerent å eksperimentere på soverommet, en oppgave de tar på strak arm - her er det alt for den ublu til den mer eksperimentelle. Ja, du finner til og med en egen orgasmekatalog, som gir deg full oversikt over alle av kroppens erogene soner!

Alle produkter du finner i nettbutikken er CE-godkjente, noe som betyr de lever opp til krav innenfor Europa. Dette er med på å gjøre alle handler trygge og sikre.

Kondomeriet salgsvarer og rabatter - fri frakt

Kondomeriet har noe så særegent som en orgasmegarant. Hvis du ikke er fornøyd med varen, kan du levere den inn igjen i original emballasje eller i en gjennomsiktig pose, og kondomeriet vil se om de kan finne et alternativ til deg.

Med kondomeriet rabatter vil du ofte kunne spare opptil 50% eller mer på utvalgte varer. Det er også en egen kategori med salgsvarer, i nettbutikken, hvor du kan finne alle aktuelle prisnedsatte produkter. Kondomeriet har ofte salg, som gjelder på enkelte produkter eller i hele sortimentet, men ikke rabattkoder direkte. Hent derfor inspirasjon til ditt neste sexleketøy med rabatterte salgsvarer, som sparer deg opptil 50% på ditt neste kjøp!

Kondomeriet

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)