Karl Jensen RabattkodeCewe Rabattkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabatt

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabatt hos Karl Jensen

http://nettbutikk.karljensen.no/tt/?tt=14495_12_303945_&r=%2F

Dessverre har vi ingen rabattkoder fra Karl Jensen denne måneden. Du kan imidlertid finne flere kampanjer og rabatter hos Karl Jensen. Du finner disse kampanjene og rabattene på siden som åpnes i en ny flik.

Karl Jensen er et etablert selskap som tilbyr varer og tjenester innen sikring av lokaler og verdier både for privatpersoner og for bedrifter. Dette inkluderer områder som låssystemer, adgangskontroll, boligsikring, brannvernprodukter, porttelefonanlegg m.m. Bedriften gir et svært dekkende tilbud på alt som angår sikkerhet, og har en stab med låsesmeder som dekker østlandsområdene, i tillegg til konsulenter som kan gi veiledning innen alle aspekter av verdisikring for hjem og bedrift.

Utvalget av produkter som kan kjøpes fra nettsiden er dekkende, og her finner du varer under kategoriene belysning, batterier, brannvernsprodukter, bolig- og bedriftssikring og safer og brannskap. Med produkter fra Jensen kan du sikre hele huset eller firmalokalet med låser, beslag, sikkerhetslenker, dørspioner og systemnøkler. Brannsikringsutstyr inkluderer et utvalg av brannslokkere, brannvarslere og evakueringsutstyr slik som brannstige. Tilleggsprodukter du kan finne i nettbutikken er navne- og nummerskilt, lommelykter og avanserte gjenstandsmerkingssystemer. Sistenevnte gir deg anledning til å merke gjenstander på en måte som gjør dem identifiserbare om de skulle bli stjålet og deretter gjenfunnet.

Karl Jensen

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)