ICE Rabattkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabatt

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabatt hos Ice

https://track.adtraction.com/t/t?a=1179981114&as=1235878094&t=2&tk=1

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Ice denne måned. Besøg Ices startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Ices nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Ice er et kjent norsk teleselskap som ble opprettet i 2003, og som har lokaler i Nydalen i Oslo. Selskapet tilbød i utgangspunktet mobilt bredbånd via sine egenproduserte mobiler rutere, noe som ble populært hos kunder over hele landet. Selskapet har siden utvidet tilbudet sitt til mobilabonnementer og telefonsalg, IT- og telefoniløsninger for bedrifter og en rekke andre digitale løsninger for næringslivet.

Ice er en sterk aktør i mobilmarkedet i Norge, både når det gjelder privat og bedrift, og ble i 2017 kåret til årets mobilselskap.

Ice er et kundefokusert selskap som byr på konkurransedyktige priser på mobiltelefoner, abonnementer, på databruk og på generell telefoni. Når det gjelder databruk kan Ice by på løsninger som dekker alle ens behov, og på en gunstig og praktisk måte. De var det første selskapet i Norge som tilbød data-rollover, det vil si at ubrukt data ved en måned blir overført til neste måned. Flere andre selskaper har i ettertid også tatt i bruk dette.

Alle Ice sine tjenester og varer kan finnes på nettsiden Ice.no

Ice

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)