Haugenbok Rabattkode

Haugenbok

Haugenbok.no er en veletablert bokhandel på nett som byr på skjønnlitteratur, fagbøker, skolebøker, faktabøker, barn- og ungdomsbøker, og engelske bøker.

Blant skjønnlitterære bøker kan man velge mellom temaene fantasy og science fiction, biografer og memoirer, humor og tegneserier, krim og spenning, noveller/lyrikk og drama, samt romaner og fortellinger.

Fagbøker er delt inn i kategoriene data, internett og mobil, estetiske fag, helse og sosialfag, juss, matematikk og naturvitenskap, media og kommunikasjon, pedagogikk, primærnæring, psykologi, religion, historie og filosofi, samfunnsvitenskap, språk, teknologi og transport samt økonomi og ledelse.

Skolebøkene er delt inn i grunnskole, barneskolen 1-4 klasse, mellomtrinn 5-7 klasse, ungdomstrinn 8-10 klasse, videregående og opplæring for voksne innvandrere.

Faktabøkene er delt inn i debatt, politikk og samfunn, dyr og natur, helse og samliv, oppslagsverk samt populærvitenskap.

Seksjonen for hobby og fritid er delt inn i språkkurs, forming og håndarbeid, foto film og video, hus og hage, mat og drikke og sport og reise.

For bøker på engelsk finner man alt fra engelske fagbøker til rene underholdningsbøker.