Ferratum Rabattkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabatt

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabatt hos Ferratum

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18853&cid=5948

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Ferratum denne måned. Besøg Ferratums startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Ferratums nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Ferratum.no er finansportal på nettet som tilbyr såkalte mikrolån i regi av banken Ferratum, i form av to låntyper: ekspresslån og flexikreditt. Her kan du låne rentefritt i 30 dager.

Ekspresskreditt er et lite kredittbeløp på inntil 6000 kr, som er uten etableringsgebyr, varer i inntil 45 dager og gis uten krav til sikkerhet. Ved å gå til siden for ekspresskreditt kan du lese om lånevilkårene til denne lånetypen.

Fleksikreditt er et lite lån på inntil 20 000 kr, uten etableringsgebyr med 30 dager rentefritak. Mer om dette lånet finner du på siden for fleksikreditt.

Søkere om mikrolån hos Ferratum må være gamle nok, i tillegg til å ha en norsk bankkonto. Det blir alltid gjennomført en automatisk kredittvurdering, og søknaden vil behandles innen få sekunder. Om søknaden godkjennes kan pengene overføres så raskt som på samme dag.

Ferratum Bank er en helt digital bank som leverer banktjenester og lån til både bedrifter og privatpersoner, og som har sitt hovedkontor i Helsinki i Finland. Banken opererer i mange land og har kunder over hele kloden.

Ferratum

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)