Design Belysning Rabattkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabatt

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabatt hos Design Belysning

https://track.adtraction.com/t/t?a=1177761232&as=1235878094&t=2&tk=1&url=https://www.designbelysning.no/produktkategori/salg-outlet/alle-tilbud/

Dessverre har vi ingen rabattkoder fra Design Belysning denne måneden. Du kan imidlertid finne flere kampanjer og rabatter hos Design Belysning. Du finner disse kampanjene og rabattene på siden som åpnes i en ny flik.

Designbelysning.no er en nettbutikk som selger utsøkt og moderne design innen inne- og utebelysning, og har også et godt utvalg iav julebelysning. Varesortimentet dekker produkter som takbelysning, bordlamper, vegglamper, gulvlamper, baderomslamper, barnelamper, slynger/dekor, vekstlys, spotter og skinnesystemer. Blant utesortimentet finner man blant annet ulike typer stående lamper (stolper), downlights, taklamper og vegglamper.

Butikken har også en egen fane for ‘inspirasjon’ hvor man kan se på forskjellige typer belysning for kjøkken, baderom, barnerom, gang, hytte, planbelysing, etc.

Designbelysning.no leverer produkter fra kjente merkevarer som Phillips, Ifø Electric, Northern, MS Dovre, Lucide, Herstal og I-Save. I tillegg kan du alltid finne tilbud og kampanjer på bestemte varer og merker.

Denne nettbutikken tilbyr rask ordrebehandling og rask levering, i tillegg til trygg betaling med kort eller med Paypal.

Som et ekstratilbud ved siden av varesalg, tilbyr Designbelysning.no å gi råd til kunder enten over e-post eller telefon. Grunnen til dette er at det ofte er en utfordring å vite akkurat hva man trenger når man skal innrede lys, spesielt hvis man er i en planleggingsfase og må tenke ut løsninger og alternativer i forkant av å innrede.

Design Belysning