Bodymod Rabattkode

Bodymod.no er spesialister på kroppsmodifisering, som inkluderer piercing, stretching og pleieprodukter. I nettbutikken til Bodymod kan du finne alt av piercing smykker til navle, nese, øre leppe, tunge bryst og intimpiercing. Har du behov for verktøy til å sette på eller fjerne piercinger, finner du også dette i nettbutikken til Bodymod. Kvalitet er noe Bodymod tar alvorlig og materialvalget er i Titan, som egner seg godt til å starte med, og inntil huden har grodd sammen igjen. Videre finner du produkter i akryl, kirurgisk stål og flere andre materialer.

Bodymod har rask levering, fornøyde kunder og tilbyr full returrett på uåpnede smykker. Bodymod har utspring i Danmark og kan med det skryte av å ha en av Skandinavias største nettbutikker innen for piercing-segmentet, og med flere års erfaring vil kundeservice hjelper deg med alt av materialvalg til hvordan du skal sette i piercing, eller andre kroppssmykker, på beste og sikreste måte.

Rabattkoder fra Bodymod

Bodymod rabattkoder gir deg enda lavere priser og det kan lønne seg å følge med på salg. Bodymod har en egen fane, hvor alle salgsvarer ligger ute. Her kan du finne varer satt med 30%, 50% og noen ganger enda mere. Bodymod oppdaterer nettbutikken med jevne mellomrom, og da er det tid for salgsvarer. Selv om varene er satt ned i pris, er kvaliteten den samme du forventer, og det er den perfekte gaveideen til piercing-entusiaster. Bodymod.no legger noe ganger ut rabattkoder, som gir deg rabatter på utvalgte varer eller hele nettbutikken. Her kan det være en god ide å handle over 299 korner, fordi da blir frakten gratis. Frakt koster i utgangspunktet 29 kroner, og det gir deg 10% ekstra i rabatt på et kjøp av en verdi på 299 kroner.

Bodymod.no tar ikke inn salgsvarene inn i sortimentet igjen, så det er siste sjanse til å få akkurat det salgsproduktet, fra nettbutikken. Årsaken til det, er at modellene ikke kan skaffes på nytt, eller fordi Bodymod har bestemt seg for å skifte ut varen i det hele tatt, med noe annet. Få med deg Bodymod rabattkoder og spar penger på din neste handel. Det gir deg lave priser på piercinger og andre kroppsmodifikasjoner. Gavekort kan også kjøpes i nettbutikken. BodyMod